+386 (0)41 680 537

Whisky Škotski Glenmorangie Original 10 YO + 2 skodelici 40% 0,7l

Koda:

  • Alkohol: 40%
  • Litraža: 0.7l

41,80 €

Dobavljivo: Da

 

10 let staran viski Glenmorangie Original predstavlja esenco spektra stvaritev verige Glenmorangie. Gre za resnični pojem klasičnega enosladnega viskija, ki je izjemno kremast, svilnato mehek in saden ter postavlja visok standard za vse ostale predstavnike v svojem rangu. Razvajal vas bo s svojo nežno toplino in prijetno začinjenimi notami, ki vas bodo popeljale v objem italijanskega sadnega vrta, obdanega  z drevesi, polnimi sočnih in zrelih  mandarin, limon, jabolk ter breskev, ki se kopajo v topli sončni svetlobi. Popolnost arome je dosežena še z dodatkom vonja po vaniljevem sladoledu ter zeliščnimi aromami geranije, bergamotke, evkaliptusa, muškatnega oreščka, banane, ingverja in divje mete. Neponovljiv viski, ki bo ustrezal tudi najzahtevnejšim okusom – delikaten, a zelo okusen. Pri nas ga lahko dobite tudi v posebnem darilnem pakiranju, ki sta mu priloženi dve prekrasni premium kovinski skodelici z znakom Glenmorangie.

Nagrade:

  • Naziv Master v kategoriji Highlands & Islands up to 12yo na tekmovanju The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business) 2013
  • Zlata medalja v kategoriji Scotch Single Malt - Highland na tekmovanju International Wine & Spirit Competition 2017
  • Zlata medalja v kategoriji Scotch Single Malt - Highland na tekmovanju International Wine & Spirit Competition 2014Dobrodošli v spletni trgovini podjetja Viskirum d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.